Uploaded image for project: ' AGL Development'
  1. AGL Development
  2. SPEC-1954

Weston gst-record feature fails to start sometimes

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      The --gst-record feature in Weston rarely starts successfully in my testing, it usually fails with this in weston.log:

      [16:50:27.188] Output virtual1, ()
      mode 1920x1080@60.0
      [16:50:27.189] gst_recorder_create (1920x1080) crop 384x368 at 0,0
      [16:50:27.189] gst_pipeline: starting: appsrc name=src ! omxh264enc target-bitrate=300000 control-rate=2 no-copy=true name=my_encoder ! video/x-h264,width=384,height=368 ! rtph264pay config-interval=1 name=my_h264pay ! queue ! udpsink sk
      [16:50:27.219] allocation query failed
      [16:50:27.219] failed to find OMX buffer pool

      In my local testing, it works perhaps 1 time in 10 attempts.  It then crashes when mapviewer attempts to use the virtual output, but I've opened a separate issue for that.  At the moment, this problem makes it extremely difficult to test the cluster setup, and I doubt we could demo at CES with it like this.  So either it needs to be fixed, or a judgement call made about whether to try backporting the Waltham transmitter work.  I'm going to poke around in the gst-recorder code some to see if I can make any headway, but realistically someone at Renesas or Cogent need to look at this.

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            scottm Scott Murray
            Reporter:
            scottm Scott Murray
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: